IMMIGRATION SERVICES

سازمان مهاجرتی کهن‌بابا

عضو رسمی اداره مهاجرت کانادا ICCRC MEMBER #R524495

سرمایه گذاری کبک

شرایط مورد نیاز برای مهاجرت سرمایه گذاری کبک:

1- داشتن حداقل دارایی خالص برابر 1.600.000 دلار کانادا (مانند سند ملک به نام خود یا همسر، سهام، پول نقد، اوراق مشارکت یا سپرده، دارایی شرکت در هر کجای دنیا)
2- سرمایه گذار باید به مدت دوسال تجربۀ مدیریّت و مسئولیّت کاری خود را درامور اجرایی، برنامه ریزی، کنترل منابع مالی و نیروی انسانی در یک فعالیت قانونی را نشان دهد، مانند :
-مالک شرکت ثبت شده در ایران ، دبی و …
-پزشک، داروساز، جراح دارای مطب یا مدیر و سهامدار بیمارستان
-کاسب دارای پروانه کسب معتبر از اتحادیه یا صنف مربوطه
-وکیل دادگستری دارای دفتر وکالت
-سهامدار یا عضو هیات مدیره شرکت تولیدی، خدماتی، پیمانکاری، واردات-صادرات و …
-مالک هتل، مجموعه ورزشی، آژانس مسافرتی
-مدیر ارشد شرکت دولتی یا خصوصی
-کشاورز یا مزرعه دار

شما می بایست مبلغ 800هزاردلار کانادا سپرده در طی 5 سال یا سود بانکی آن برابر 220هزار دلار کانادا را به دولت کانادا پرداخت کنید.
دو راه مختلف برای واجدین شرایط استفاده از برنامۀ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک، وجود دارد. سرمایه گذاران می توانند از طریق پرداخت کل مبلغ سرمایه گذاری (سرمایه گذاری کامل)، یا با گرفتن وامی ازطرف مؤسسات مالی کانادا (تأمین مالی سرمایه گذاری)، سرمایه گذاری الزامی خودرا کامل کنند.

الف. سرمایه گذاری کامل:
واریز سپردۀ ثابت 800هزار دلار کانادا از طرف سرمایه گذار. در پایان یک دورۀ ۵ ساله ، این مبلغ به طور کامل، بدون هیچگونه سودی به سرمایه گذار باز گردانده می شود. در ضمن این سرمایه گذاری به طور کامل توسط دولت کبک تضمین و گارانتی است.

ب. تأمین مالی سرمایه گذاری:
سرمایه گذار میتواند مقدار سرمایه گذاری الزامی خود را از طریق یک وام از پیش تأیید شده، بطور قابل توجهی کاهش دهد. این مبلغ پیش پرداخت، در پایان دورۀ ۵ ساله، به سرمایه گذار باز نخواهد گشت.
این مبلغ پیش پرداخت هزینۀ این وام بانکی ۵ ساله است و هدف آن کامل کردن سرمایه گذاری الزامی 800هزار دلار کانادا می باشد . هیچگونه وثیقه دیگری از سرمایه گذار درخواست نخواهد شد.

 

برای اقدام از این روش سرمایه‌گذاری مهاجرتی با سازمان مهاجرتی کهن بابا تماس بگیرید. 

مشاوره رایگان ویزا ۰۲۱-۸۸۶۵۲۷۹۹