IMMIGRATION SERVICES

سازمان مهاجرتی کهن‌بابا

عضو رسمی اداره مهاجرت کانادا ICCRC MEMBER #R524495

برنامه کارآفرینی کبک

برای واجد شرایط بودن در برنامه کارآفرینی کبک، متقاضی باید شرایط زیر را داشته باشد:

– تمایل به زندگی در استان کبک داشته باشد.
– مالکیت دارایی به ارزش 300.000$ دلار کانادا توسط خود یا همسرش که از راه قانونی کسب شده باشد. (دارایی بیشتر دارای امتیاز است)
– دارای 2 سال سابقه مدیریت یک کسب و کار سود آور و قانونی در مشاغل کشاورزی، صنعتی، تجاری)طی 5 سال گذشته باشد، متقاضی می بایست مالک بیش از 25% این کسب و کار باشد.(مانند: پروانه مطب یا داروخانه برای پزشکان، پروانه وکالت برای وکلا، پروانه کسب برای صاحبان مشاغل، شرکت ثبت شده یا سهامدار، پروانه مهندسی، مجوز وزارت صنایع و … یا با سمت مدیریت در رده بالایی در سازمانی کار می کنید)
– دو سال سابقه مدیریت به معنای داشتن تجربه کاری در یک کار تمام وقت و سودآور و شرکت در تصمیم گیری های مالی، نیروی انسانی و استخدام و کنترل کسب و کار باشد. (امتیاز این مورد دقیقا بر مبنای جزئیات کار و سابقه مدیریتی شما داده می شود)
– بعد از ورود به استان کبک متقاضی برنامه کارآفرینی کبک باید شرایط زیر را به مدت یکسال طی سه سال بعد از ورود داشته باشد:

یک بیزینس پلن (طرح توجیحی کسب و کارجدید) با هدف ایجاد یا خرید یک کسب و کار در کبک ارائه دهد و بتواند مدیریت و مالکیت 25% آن را به تنهایی یا با همسر خود داشته باشد، ارزش این کسب و کار بیش از 100.000$ باشد. متقاضی یک فرد مقیم کبک با حداقل کارکرد 30 ساعت در هفته را استخدام کند(این فرد جزو افراد خانواده یا دیگر کارآفرینان نباشد) فعالیت در بخش کشاورزی این شرط را نخواهد داشت.

 

برای اقدام از این روش سرمایه‌گذاری مهاجرتی با سازمان مهاجرتی کهن بابا تماس بگیرید.

مشاوره رایگان ویزا ۰۲۱-۸۸۶۵۲۷۹۹